Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, St Ann, Westmoreland, Τζαμάικα, Discovery bay jamaica

Πώληση - Cod. 38959

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Ένα υπέροχο οκτώ υπνοδωμάτιο με εκπληκτική θέα και πισίνα κοντά στην παραλία Puerto Seco.

Uber Πολυτελές αρχοντικό στυλ με θέα στον ωκεανό στην πολυτελή κοινότητα του Discovery Bay. Τα σπίτια στην περιοχή έχουν παρόμοιο μέγεθος και φινίρισμα. Το σπίτι αποτελείται από τα ακόλουθα: 8 υπνοδωμάτια - έξι στον επάνω όροφο, δύο στον κάτω όροφο και ένα αυτόνομο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων. 8 Μπάνιο - δύο αίθουσες σε σκόνη, πισίνα και κατάστρωμα πισίνας - ιδανικό για διασκέδαση. Χώρος στάθμευσης για τέσσερα αυτοκίνητα, επίσης ένα γκαράζ τριών αυτοκινήτων. Γρανιτοί χώροι εργασίας σε A / C σε ορισμένα υπνοδωμάτια, δάπεδα από σκληρό ξύλο και κεραμικά πλακίδια. Σοφίτα / σοφίτα, γραφείο / βιοτεχνική αίθουσα, γυμναστήριο, κουζίνα σερβιτόρου, τραπεζαρία, τυπική τραπεζαρία. Master σουίτα με μπανιέρα τζακούζι, 3 πρόσθετες μίνι σουίτες Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Το σπίτι είναι ένα θέαμα για να δει. Όμορφη τόσο μέσα όσο και έξω. Κοντά στα αξιοθέατα κατά μήκος της βόρειας ακτής. Το Kingston απέχει μία ώρα και δέκα λεπτά, όπως επίσης και το αεροδρόμιο Donald Sangster του Montego Bay. Κλήση για να κανονίσετε την προβολή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB